Vormsel in Meeuwen-Gruitrode

De ouders van de kinderen die hun Eerste Communie of Vormsel doen in Meeuwen-Gruitrode hebben via de scholen in Meeuwen-Gruitrode een uitnodiging ontvangen om hun kinderen in te schrijven.  We weten dat er ook kinderen zijn die hun Eerste Communie of Vormsel willen doen maar op een school buiten Meeuwen-Gruitrode zitten.  Wegens de wet van de privacy mogen we deze gegevens niet opvragen en is het moeilijk om deze ouders te bereiken.

Info Vormsel

Meer info over het Vormsel vind je onder http://www.parochiefederatiemeeuwen-gruitrode.be/vierende-gemeenschap/vormsel/

Indien jullie kind gevormd wil worden is het de bedoeling dat jullie even doorklikken naar de volgende link Vormsel – Parochiefederatie Meeuwen-Gruitrode (parochiefederatiemeeuwen-gruitrode.be) en dat jullie het aanvraagformulier initiatiesacramenten voor jullie zoon of dochter invullen. Dit is het officiële aanvraagformulier ons opgelegd door de overheid waarmee ouders voor hun kind een sacrament aanvragen. Wil al de rubrieken invullen, bij puntje III is het enkel nodig dat u het kadertje voor de aanvraag van het vormsel invult, wil duidelijk noteren waar en op welke datum jullie kind gevormd wil worden. Wat zeker essentieel is, is dat beide ouders op twee plaatsen het formulier ondertekenen zowel op bladzijde 3 als 4. U kan ons dit formulier of via mail terugbezorgen (l.peeters@msn.com) of via de post of zelf in de brievenbus steken op het  adres van de pastorie in Meeuwen: Liliane Peeters Dorpsstraat 38 3670 Oudsbergen Meeuwen.