Soep… koop soep!

Welzijnszorg, de adventsactie binnen onze geloofsgemeenschappen, vraagt je steun voor meer dan 250 organisaties die zich dagelijks inzetten voor mensen in armoede.
Doe mee en geef mensen in armoede een stem en recht op een beter leven.
In onze federatie kan je dat ook doen door soep te kopen. 100 liter soep werd er aangekocht door onze parochies. U kan ze van ons over kopen aan 5 euro per literfles. Die 5 euro schenken wij aan de projecten van Welzijnszorg.

Bestel daarom onmiddellijk.
Stort 5,10,15,… euro op BE 39 7755 9857 7119 van Louis Maus, Dorpsstraat 38, 3670 Oudsbergen met vermelding SOEP voor ……. (naam en adres).
U kan ook een briefomslag met geld en adres deponeren in de brievenbus van pastoor Louis.

Wil je meer informatie of een grote hoeveelheid soep, neem contact met Jos Ceyssens, coördinator van de actie ( 0497 75 07 47 josceyssens44@gmail.com).
Tussen 21 en 23 december wordt de bestelde soep bij uw thuis geleverd door de pakjesdienst van de parochie.