Sfeervolle Eerste Communie- en Vormselvieringen in Wijshagen

We hebben er dit jaar lang op moeten wachten, maar zondag 20 september was het eindelijk zo ver. Na een lange bizarre en onzekere tijd hebben we in onze parochie twee mooie, sfeervolle vieringen gehad.

Samen met hun bubbel hebben 3 communicantjes voor de eerste keer Jezus ontvangen en 21 jongeren beleefden samen met hun familie een intiem moment tijdens het hernieuwen van hun doopbeloften. Ze werden gevormd met de woorden “Ontvang het zegel van de H. Geest, de gave Gods”.

Na een jaar werken rond het thema ‘… want samen zijn we goud waard’ mogen we toch wel zeggen dat onze jongeren goud waard zijn. De toekomst ligt in hun handen, ieder van hen heeft talenten, ieder van hen kan iets goed. Het jaar is misschien niet gelopen zoals we gewoon zijn en gehoopt hadden, maar deze afsluiting zondag was de moeite waard. De mooie en wijze woorden van de Vormheer E.H. Jaak Janssen hebben ons doen nadenken en zullen we zeker meenemen.

We willen alle kinderen, jongeren, ouders, meters en peters nog eens hartelijk feliciteren en bedanken voor het slagen van deze feestelijke dag.