Reserveren en geen viering op zaterdag in Meeuwen

RESERVEER JE PLAATS IN DE SINT MARTINUSKERK

Voor de parochie Sint-Martinus Meeuwen blijft de mogelijkheid bestaan om je plaats te reserveren in de eucharistieviering op zondag. Dit is noodzakelijk. Met een beperkt aantal plaatsen – op dit ogenblik 85 – kan er omwille van het aantal intenties het maximum aantal snel bereikt worden. Dus zowel intentieaanvragers en families van stichtingen reserveren hun plaatsen, maar ook gewone kerkgangers doen dit best. Eenmaal het maximum aantal kerkgangers bereikt, moet de kerk symbolisch gesloten worden en worden geen extra kerkgangers meer toegelaten uit veiligheidsoverwegingen.

Reserveren in de parochie Sint-Martinus Meeuwen doe je bij Rik Hoogmartens-Ria Voet op het telefoonnummer 011/79 30 41 op donderdag en vrijdag van 19.30 u tot 21.00 u. Het kan ook via mail op riavoet@hotmail.com.

GEEN VIERING OP ZATERDAG IN MEEUWEN

Omdat de kerk niet kan gedesinfecteerd worden na een avondviering in Meeuwen werd besloten om de eucharistieviering op zaterdagavond om 18.00 u niet te laten doorgaan. Er is namelijk geen poetsploeg gevonden om deze klus wekelijks te volbrengen. Hou er ook nog eens rekening mee dat bij een uitvaart op zaterdag deze desinfectie tweemaal moet gebeuren en de lezer begrijpt dat dit met de huidig beschikbare mankracht niet haalbaar is. U leest het in dit blad en op de website als hierin verandering komt.