Misintenties met reservatie

Vanaf 3 september kan je weer misintenties aanvragen en voor reeds aangevraagde misintenties zal er weer gebeden worden in de eucharistie.

Al een hele tijd waren er geen misintenties meer. Eerst omdat alle eucharistievieringen waren afgelast omwille van corona en daarna waren er geen misintenties meer omdat het aantal plaatsen in de kerk beperkt was. Door die beperking kon het gebeuren dat families niet binnen konden in de kerk.
Maar omwille van de plaatsbeperking zal je bij het aanvragen van de misintentie, kostprijs 15 euro, ook je plaatsen in de viering reserveren. Op het aanvraagformulier noteer je het aantal mensen waarvoor je een stoel wil reserveren. Zeker doen! Niemand heeft het graag als een familie geen plek zou hebben in de viering. Dus hoe je de misintentie ook aanvraagt, telkens geef je aan met hoeveel mensen je naar de viering komt. De parochieverantwoordelijken houden dan je plaatsen vrij.

In de loop van de volgende weken kan je hier ook lezen hoe misintenties voor de voorbije weken worden verwerkt. Zeker is dat de families mee zullen bepalen wat er met de intenties gebeurt.