Eerste Communie in Meeuwen-Gruitrode

De ouders van de kinderen die hun Eerste Communie of Vormsel doen in Meeuwen-Gruitrode hebben via de scholen in Meeuwen-Gruitrode een uitnodiging ontvangen om hun kinderen in te schrijven.  We weten dat er ook kinderen zijn die hun Eerste Communie of Vormsel willen doen maar op een school buiten Meeuwen-Gruitrode zitten.  Wegens de wet van de privacy mogen we deze gegevens niet opvragen en is het moeilijk om deze ouders te bereiken.

Info Eerste Communie

Meer info over de Eerste Communie vind je onder http://www.parochiefederatiemeeuwen-gruitrode.be/vierende-gemeenschap/eerste-communie/

Indien jullie kind wil meedoen, is het de bedoeling dat jullie even gaan naar de volgende link  Eerste Communie – Parochiefederatie Meeuwen-Gruitrode (parochiefederatiemeeuwen-gruitrode.be) en dat jullie het aanvraagformulier initiatiesacramenten invullen. Dit officiële formulier is ons opgelegd door de federale overheid en moet door ons bewaard worden. Wil al de rubrieken invullen, bij puntje III is het enkel nodig dat u het kadertje voor de aanvraag van de eerste communie invult, wil duidelijk noteren waar en op welke datum. Wat zeker essentieel is, is dat beide ouders op twee plaatsen het formulier ondertekenen zowel op bladzijde 3 als 4. Je kan ons dit formulier of via mail terugbezorgen (l.peeters@hotmail.com) of via de post of zelf in de brievenbus steken op het  adres van de pastorie in Meeuwen: Liliane Peeters Dorpsstraat 38 3670 Oudsbergen Meeuwen.